Duruflé-cd på listen over årets 10 bedste udgivelser i Berlingske Tidende

Cd-udgivelsen med Duruflés samlede orgelværker, Requiem og motetter med Kristian Krogsøe, Aarhus Domkirkes kantori/Carsten Seyer–Hansen m. fl. på Danacord (DACOCD 726er sammen med udgivelser af bl.a. Cecilia Bartoli, Andrés Schiff og Daniel Barenboim på Berlingske Tidendes musikanmelders, Søren Schausers, liste over de 10 bedste klassiske udgivelser i 2012.

Søre Schauser skriver følgende om udgivelsen:

“Ét minut af denne musik og man føler en sær besættelse. Den lyder af middelalder i toppen og romantik i bunden. Maurice Duruflé var enestående fantasifuld på et orgel, men blev overskygget af den mere progressive Messiaen og er i dag ret ukendt uden for kirkelige rækker. En gruppe musikere med base i Aarhus retter op. Også kritikere i det store udland er vilde med resultatet.”